HORNBÆK GYMNASTIK FORENING
Handelsbetingelser

  

 

 

Hornbæk Gymnastik Forening v/ Formand Edel Andersen
Strindbergsvej 11, Over Hornbæk
8920 Randers NV
CVR-nr. 33 00 57 25

 

 

Personlige oplysninger: 
Ingen personlige oplysninger, der registreres ved Hornbæk Gymnastik Forening (HGF), bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos HGF.I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode til modtagelse af betaling.
Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve købsaftalen lagres ikke hos HGF på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.  

Betaling:
HGF modtager betaling med Dankort og  VISA, ( IKKE LÆNGERE MASTERCARD)

Fortrydelsesret:
Der vil som udgangspunkt være 14 dages fortrydelsesret, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med repræsentant fra bestyrelsen


link til bestyrelsen:

Herunder findes en tilmeldingsblanket i PDF-format, som kan udskrives, hvis man undtagelsesvis ikke kan anvende betalingskort (dankort/visakort eller lign) for tilmelding.

Proceduren er så, at udfylde tilmeldingsblanketten og aflevere den til instruktøren sammen med betalingen for deltagelse på holdet.

 

Hornbæk Gymnastik Forening | Over Hornbæk | 8920 Randers NV |